<span>Kloosterhotel</span>

Kloosterhotel

Wat biedt het hotel

In het eigenzinnige kloosterhotel de Soete Moeder boek je niet zomaar een overnachting. Hier zit je goed voor een goddelijk verblijf op een unieke locatie in ’s-Hertogenbosch! Kom heerlijk tot rust in één van de 24 unieke kamers, waarin vintage en design zijn gecombineerd met authentieke details. Het hotel is ingericht met een knipoog naar de Zusters van Liefde, de vroegere bewoonsters van het klooster. In elk hoekje, nisje en boogje zijn de rust én geschiedenis van het klooster voelbaar. Uiteraard is het hotel ook uitgerust met hedendaags comfort zoals gratis wifi, kingsize bedden en flatscreen-tv’s.

Eetkamer

Restaurant de Eetkamer impressie Na een goede nachtrust kun je bij Kloosterhotel de Soete Moeder hemels ontbijten in de gezellige Eetkamer. Daarnaast is dit een fijne plek voor een kopje koffie, het lezen van de krant of een gezellig spelletje!

Tuin

tuin Kloosterhotel de Soete MoederAchter het hotel ligt een grote zonovergoten Kloostertuin. Dit is de ideale plek om te genieten van een heerlijk kopje koffie in de zon. Maar ook als je liever een boek leest op een rustig schaduwplekje biedt de tuin daarvoor volop ruimte.
Of trek erop uit in de groene omgeving van het stadspark Prins Hendrik of het fraaie natuurgebied Het Bossche Broek.

Niet zomaar een hotel

De Soete Moeder zet het werk van de zusters met alle liefde voort. We spelen graag een sociale rol in de buurt. Dit doen we onder andere door het speciale buurtdiner op woensdagavond waarbij buurtbewoners van harte welkom zijn om aan te schuiven. Daarnaast bieden we in ons hotel ruimte voor diverse initiatieven. Onze ontmoetingsruimte, de voormalige kapel, is te huur voor bijeenkomsten en sociale activiteiten zoals yoga, meditatie, workshops en trainingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw initiatief!

image1

 

Bekijk het Hotel

Neem een kijkje op de hotelwebsite om te zien waar de jongeren aan de slag gaan.
Klik hier voor de Soete Moeder.