Leerwerkconcept Bij de Soete Moeder

Leerwerkconcept Stichting Bij de Soete MoederBij de Soete Moeder helpt jongeren en volwassenen die geen startkwalificatie of een lastige positie op de arbeidsmarkt hebben om hun toekomst vorm te geven. Door in de praktijk mee te werken, cursussen te volgen en te zorgen voor een positieve werkhouding bereiden de kandidaten zich voor op doorstroming naar betaald werk en/of zinvolle dagbesteding. Een leerzame plek die volop ontwikkelkansen biedt. Stichting Bij de Soete Moeder werkt nauw samen met het Kloosterhotel de Soete Moeder: het hotel biedt de leer- en praktijkplaatsen.
Ook in de buurt speelt de Soete Moeder graag een rol. We werken mee aan een fijn leefklimaat in de wijk door ontmoetingen zoals de wekelijkse buurtdiners en burendag. We gaan bewust om met onze producten en diensten en dragen graag bij aan het mooier maken van de wereld. De locatie is een rijksmonument met grote cultuurhistorische waarde.

In het Kloosterhotel

Kloosterhotel de Soete Moeder | Stichting Bij de Soete MoederKloosterhotel de Soete Moeder is een prachtige werkplek nabij het stadscentrum van Den Bosch, goed bereikbaar en iedere dag bruisend! De gasten maken graag gebruik van de 24 unieke hotelkamers, het restaurant, de vergaderzalen en de mooie kloostertuin.
Als je een traject volgt, werk je mee in één van de verschillende afdelingen: de facilitaire dienst, de keuken en de horeca/bediening. In alle afdelingen werken vakbekwame professionals om je de vakvaardigheden te leren. Je kiest de afdeling die het best bij je past en je werkt mee op basis van een persoonlijk plan. Het werk dat je verricht is additioneel.